Zo vind je de perfecte Sim Only!

Ken je dat probleem ook? Je bent aan het zoeken naar een nieuw Sim Only-abonnement omdat je oude gaat aflopen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Door het grote aanbod aan abonnementen van verschillende providers is het zoeken naar dé perfecte Sim Only een lastige opgave. Zonde, want met een passend Sim Only-abonnement kun je veel geld besparen.

Gelukkig zijn er vergelijkingssites om het zoeken naar een geschikt Sim Only-abonnement makkelijker te maken. De vraag of je beter kunt verlengen of overstappen, is echter nog altijd lastig te beantwoorden. Belsimpel.nl heeft dit probleem opgelost door de nieuwe Sim Only-route in het leven te roepen.

In deze vergelijker kun je al je wensen aangeven wat betreft minuten, sms’jes en MB’s en hij vergelijkt automatisch alle Sim Only’s van alle providers. Ook kun je aangeven hoeveel je per maand wilt betalen aan je abonnement: de vergelijker maakt direct duidelijk hoeveel je over de totale looptijd voor je Sim Only betaalt. Maar misschien nog wel het belangrijkste: je kunt verlengen en overstappen in één keer vergelijken, zodat je direct weet wat voor jou het voordeligste is! Deze nieuwe route wordt niet voor niks liefkozend ‘The Beast’ genoemd…

Zoeken op je voorkeuren
Zijn er bepaalde aspecten die jij belangrijker vindt dan andere? Dit kun je aangeven terwijl je de Sim Only-route bewandelt. Stel dat je altijd snel internet wilt, ook buiten je bundel: vink dit aan en de vergelijker toont alleen nog maar op abonnementen waarbij er geen sprake is van snelheidsverlaging buiten de bundel. Handig!

Plus- en minpunten
Bij iedere getoonde Sim Only worden ook direct alle plus- en minpunten weergegeven. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. Zo kun je bijvoorbeeld vóór het afsluiten van je abonnement al zien hoe de desbetreffende provider wordt beoordeeld door de Consumentenbond. Is de klantenservice van de gekozen provider op sommige dagen niet geopend? Ook dat krijg je te zien.

Pakketkorting
Het kan natuurlijk zo zijn dat je al abonnementen hebt lopen voor bijvoorbeeld digitale televisie of je thuistelefoon. Na aan te geven welke andere abonnementen je al hebt afgesloten, toont de vergelijker of je in aanmerking komt voor pakketkorting. Dit scheelt jou weer rekenen en zo kun je een hoop geld besparen!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*