Twee tips om een voordelig telefoonabonnement af te sluiten

sim only aanbiedingen

Op economisch vlak waren het de afgelopen tijd zeven magere jaren geweest. Nu zitten we in de periode dat de zeven vette jaren aanbreken. Dat betekent dat mensen weer wat te besteden hebben en dat ze niet op hun geld hoeven te zitten. Maar toch moeten we waakzaak zijn dat we geen geld over de balk smijten. Ook moet je opletten dat je geen gat in je hand hebt en geld als water kan uitgeven. In dat geval is het raadzaam om te blijven sparen en goed te na te denken waar je centjes naartoe gaan. In dit artikel lichten we één onderwerp uit waar veel mensen over zitten te tobben op het gebied van geld, namelijk het telefoonabonnement. Heeft u ook een duur abonnement en wilt u graag een voordelige variant? Volg dan deze twee tips op.

Stap over op sim only

Zoals aangegeven zitten veel mensen in dubio omtrent telefoonabonnementen. Velen hebben namelijk nog steeds een abonnement waar ze maandelijks tientallen euro’s voor betalen. Het voordeel hiervan is wel dat je er vaak een gratis smartphone bij krijgt. Toch klagen veel mensen dat ze iedere maand zoveel geld kwijt zijn en zouden dit dus graag terug willen brengen naar maximaal twee tientjes. Tegenwoordig is dat mogelijk met sim only. Met een sim only abonnement betaal je maandelijks maar een laag bedrag en kan je genieten van vele belminuten en MB’s. Bij deze abonnementsvorm moet je wel je eigen smartphone betalen, maar dat is slechts een eenmalige uitgave. Een ander voordeel is dat je vaak iedere maand kunt opzeggen en dus nooit aan lange contracten vastzit zoals bij een traditioneel abonnement. Wil je dus iedere maand besparen, dan biedt sim only jou de ideale uitkomst

Vergelijk de prijzen

Om helemaal een duidelijk beeld te krijgen van de maandelijkse uitgaven is het handig om de GSM tarieven te vergelijken van deze abonnementsvormen. Hoeveel ben je iedere maand kwijt en wat krijg je ervoor terug? Door hier goed onderzoek naar te doen en het uit te rekenen wat je op de langer termijn kwijt bent, is het voor jou zo klaar als een klontje welke abonnementsvorm voor jou het voordeligst is.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*