Sim only providers

Sim onlyOok toe aan een beter overzicht van wat nu de beste mobiele providers zijn? Er zijn in Nederland tal van aanbieders die beweren de beste te zijn. Natuurlijk is er vast wel eentje die in totaal iets beter is dan de andere, maar het is over het algemeen vooral afhankelijk van wat jij graag als klant wenst te hebben. Daarom vind je hier sowieso alle grote namen bij elkaar, maar kun je bovendien op je gemak eens door de opties scrollen. De beste sim only providers zoals Ben, Simyo, T-Mobile en Ziggo, ze komen allemaal aan bod.

Kies jouw sim only provider

Alleen de beste sim only providers zijn goed genoeg. Dat is natuurlijk jouw insteek. Maar wat is voor jou persoonlijk nou de beste deal? Er zijn eigenlijk twee soorten bedrijven op de markt als het gaat om sim only. Je hebt de traditionele bedrijven, zoals KPN en T-Mobile, maar ook aanbieders die gebruiken maken van de netwerken van grote aanbieders. Zo is Simyo afhankelijk van het KPN netwerk, terwijl hollandsnieuwe via Vodafone werkt. Dit maakt voor jou als klant eigenlijk niks uit, behalve dat de tweede soort aanbieder vaak goedkoper is. Bij de beste sim only providers heb je namelijk al een abonnement vanaf 5 euro per maand. Dit is natuurlijk wel een kleinere bundel, dus als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld meer dataverkeer, moet je daar wel rekening mee houden bij het kiezen. Bij Ben kun je een bundel afsluiten van 2500 MB per maand. En dan heb je ook nog eens het voordeel van een zeer snelle 4G verbinding. Je betaalt er wat meer voor maar dan heb je ook wat. Gelukkig bieden de beste sim only providers genoeg verschillende pakketten aan en is er genoeg te kiezen. Tip: Onze partner heeft een duidelijk overzicht gemaakt van de beste providers van dit moment, waarbij je voor iedere kunt zien hoe hoog de klanttevredenheid, kwaliteit bellen/smsen en kwaliteit mobiel internet is.

Is overstappen een slimme zet?

Dat ligt er natuurlijk een beetje aan of de provider waar je op dit moment zit een geschikte actie voor je in petto hebt. Vaak kun je als vaste klant profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen, die je misschien niet hebt als je besluit om over te stappen. Het voordeel van overstappen kan daarentegen zijn dat je echt een nieuwe bundel te pakken hebt die naadloos op jouw wensen aansluit. Denk maar eens logisch na: als je niet overstapt heb je eigenlijk maar één optie, maar als je wel overstapt kun je opnieuw kiezen tussen de beste sim only providers en hun deals. En weet je wat nou het mooie is? Als je besluit om over te stappen is het tegenwoordig eigenlijk gebruikelijk dat er sprake is van nummerbehoud. Zo heb je het beste van twee werelden.

Weg met die hoge telefoonrekeningen

Weg met die hoge telefoonrekeningen, het is tijd voor sim only abonnementen waar je niet teveel voor betaalt. Wat je ook doet, ga daarom alleen voor een van de beste sim only providers. Bespaar sowieso honderden euro’s door bij een nieuw abonnement je eigen mobiel te behouden, maar bespaar ook door met de voordeligste aanbieder in zee te gaan. Door de concurrentie tussen de beste sim only providers kun jij als klant rekenen op zeer aantrekkelijke aanbiedingen.