Sim only aanbiedingen voor iPhone

Uit onderzoek blijkt dat het aantal SIM only abonnementen de afgelopen jaren flink toegenomen is. De reden daarvan is dat smartphones een langere levensduur krijgen en daardoor kiezen veel mensen steeds vaker voor een SIM only nadat hun telefoon abonnement afloopt i.p.v. voor een nieuw toestel.

Levensduur van smartphones

De levensduur van smartphones wordt de laatste jaren steeds langer en langer, met name de iPhone doet het goed. Zo gaf Apple recent aan dat een gemiddelde iPhone maar liefst 3 jaar meegaat. Natuurlijk zijn er uitzonderingen maar dit is het gemiddelde dat voortkwam uit het onderzoek van Apple.
Voor de mensen die in deze situatie verkeren en gekozen hebben voor het behouden van hun huidige iPhone hebben we in samenwerking met de website Goedkoopste-iPhone.nl een top 3 aan SIM only abonnementen voor de iPhone samengesteld. Hieronder vind je de 3 SIM only abonnementen die in onze ogen het beste zijn:

Simyo als goedkoopste SIM-Only
Uit het onderzoek komt naar voren dat Simyo verreweg de goedkoopste provider is als het gaat om sim only abonnementen. Als je dus puur naar de kosten kijkt is Simyo dus de beste optie, echter is de goedkoopste natuurlijk niet altijd de beste!

Youfone als beste SIM-only
Provider Youfone komt als beste uit de bus als het gaat op SIM only. Opzich ook niet heel gek als we kijken naar het bedrijf, dat zich volledig focust op de SIM only markt. Met een gemiddelde score van 8,8 komen zo als beste provider uit het onderzoek!

T-Mobile SIM-Only snelste internet
Door de toename van het gebruik van mobiel internet is dit natuurlijk een zeer belangrijke factor tegenwoordig. De factor mobiel internet en de snelheid daarvan had daarom ook een zwaardere weging in het onderzoek. Als we enkel naar mobiel internet kijken is T-Mobile met haar landelijke 4G dekking de beste sim only provider als het gaat om de snelheid en stabiliteit van het mobiele internet.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*