iPhone voor bij een sim only abonnement

Sim only

Een sim only abonnement is een abonnement waar geen toestel bij zit. Het abonnement bestaat enkel uit belminuten, sms’jes en een databundel. Een sim only abonnement heeft één groot voordeel. Het is namelijk een goedkoop abonnement: je betaalt per maand veel minder dan bij een gewoon iPhone abonnement. Er zit één nadeel aan een sim only abonnement. Je moet een iPhone los aanschaffen. De prijzen voor een los toestel beginnen vanaf 50 euro. Alleen heb je voor dat geld een hele ouderwetse telefoon die niets kan en je hebt al helemaal geen iPhone. Wil je toch een nieuwe iPhone aanschaffen bij je sim only abonnement? Je kunt dan al snel rekenen op een toestelprijs van meer dan 700 euro. Wil je bij het aanschaffen van een iPhone net als bij een sim only abonnement voordelig uit zijn? Je kunt dan het beste een refurbished iPhone aanschaffen. Het kopen van een refurbished iPhone bespaart je ruim 350 euro.

Een refurbished iPhone is een smartphone die niet te onderscheiden is van een nieuwe telefoon. Dit is mogelijk doordat de telefoon volledig gereviseerd is. Oorspronkelijk is de telefoon tweedehands, maar doordat die dus gereviseerd is, is die weer als nieuw. Er is veel veranderd aan de telefoon: de telefoon heeft een nieuwe behuizing en een nieuwe batterij. Daarnaast zijn de knoppen, zoals de homeknop en de volumeknop, vervangen. Tot slot is de smartphone van binnen schoongemaakt en is de nieuwste software geïnstalleerd.

Refurbished iPhone modellen

Er zijn verschillende iPhones verkrijgbaar als refurbished. De iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en de 6 zijn leverbaar als refurbished. De refurbished iPhone 4, 4S en 5 zijn verkrijgbaar in de kleur wit en zwart. Ook kun je kiezen tussen een opslaggeheugen van 16GB of 32GB. Een refurbished iPhone 5C is leverbaar in de vrolijke kleuren geel, groen, zwart en roze. Bij deze telefoon kun je kiezen tussen een opslaggeheugen van 16GB, 32GB en 64GB. Tot slot zijn de refurbished iPhone 5S en een 6 verkrijgbaar in de kleuren spacegray, zilver en goud. Bij de refurbished iPhone 5S kun je kiezen tussen een opslaggeheugen van 16GB, 32GB en 64GB. Hier kan je bij een iPhone 6 ook uit kiezen, alleen heb je nog een extra keuze. Je kunt namelijk de iPhone 6 ook aanschaffen met een opslaggeheugen van 128GB.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*